سرمای گذاری ساچمه نقره

فروشگاه نقره کافه سیلور نوشت

 

گوارسه یا ساچمه نقره چیست؟

 

به طور قطع تاکنون نام گوارسه به گوشتان خورده است و یا با آن آشنایی دارید. در واقع گوارسه نقره خالص ساچمه ای می باشد که به صورت شمش خالص با عیار ۹۹/۹۹ در بازار موجود به فروش می رسد. نکته جالب این است که در بازار ایران به نام گوارسه شناخته می شود. گوارسه در بازارهای جهانی با نام های زیر شناخته می شود:

 

گوارسه و ارتباط آن با گرانول:

 

حال که در رابطه با گرانول اطلاعاتی را در اختیار شما قرار داده ایم، اکنون بهتر است که رابطه میان گوارسه و گرانول را بیان کنیم. شایان ذکر می باشد که واژه گرانول، ارتباط نزدیکی با گوارسه دارد. این موضوع بدان معناست که گرانول به صورت تقریبی می تواند از هر فلزی تشکیل شود اما محبوب ترین آنها طلا و در درجه دوم نقره با خلوص بالا و عیار ۹۹/۹۹ می باشد که در ساخت جواهرات نقره و ست های زیبای آن کاربرد فراوانی دارد. اگر به خرید و تهیه گوارسه و حتی نحوه کار با آن علاقه دارید، می توانید به وب سایت کافه سیلور مراجعه کرده و درباره این موضوع با کارشناسان مشورت نمایید.

 

خرید و فروش شمش نقره , ساچمه نقره و ساچمه نقره ترکیه و تسبیح نقره ترکیه ای و ایرانی جزیی و کلی بهترین قیمت نقره بازار تهران  ارسال به سراسر کشور با فاکتور معتبر تضمینی (تماس بگیرید 09123498666)

گوارسه چیست؟

از زمان های گذشته تا کنون، ساخت طلا و جواهر یکی از مهم ترین و خاص ترین صنایع در دنیا بود. به صورتی که در آن زمان از طبقه اشراف تا مردم عادی همه و همه به طلا و جواهرات علاقه فراوانی داشتند و به دنبال سرویس های بسیار خاص و اعیانی بودند. امروزه نیز ساخت طلا و جواهر به عنوان یکی از صنایع مهم و اساسی در کل دنیا محسوب می شود که افراد بسیاری از آن بهره می برند. در این مقاله از وب سایت کافه سیلور قصد داریم تا به بررسی گوارسه و نکات مهم آن بپردازیم. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

 

 

  •  

 

لازم به ذکر می باشد که در اصل گوارسه همان نقره ساچمه ای شکل می باشد که به صورت گرد گرد (گوارسه غلتان) طراحی شده است. این نقره های خالص معمولا از سوئیس وارد ایران می شود و در جواهر سازی کاربردهای فراوانی دارد.

 

گرانول و دانه بندی جواهرات چیست؟

 

اگر به ساخت طلا و جواهرات علاقه دارید، اگر می خواهید در این صنعت بسیار زیبا و خاص پیشرفت کنید، به طور قطع باید درباره اصطلاحات جواهر سازی نیز اطلاعاتی داشته باشید. یکی از موارد مهمی که در زمینه ساخت جواهرات باید بدانید، دانه بندی جواهرات می باشد. در واقع می توان اذعان داشت که دانه بندی به معنای ایجاد گرانول در جواهرات خواهد بود. هم چنین ایجاد گرانول در جواهرات، تکنیکی در ساخت طلا و جواهر یا زرگری می باشد.

 

در ایجاد گرانول سطح جواهر با کره های کوچکی از فلزات گرانبها مثل نقره یا طلا، به نام گرانول، مطابق با یک الگوی طراحی و بسیار خاص و زیبا پوشیده می شود. این کار در جواهر سازی بسیار مشهور است و البته زیبایی بی حد و مرزی به ست های طلا و نقره شما می دهد.  این تکنیک بسیار قدیمی است! قدیمی ترین یافته های باستان شناسی از جواهرات ساخته شده با این تکنیک در مقبره های سلطنتی در بین النهرین یافت شده است و به ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد باز می گردد. این موضوع نشان می دهد که انسان ها از قدیم الایام به ساخت طلا و جواهراتی با این تکنیک بی نظیر علاقه داشته اند.

 

حال باید به بررسی دانه بندی در صنعت ساخت طلا و جواهر بپردازیم. در واقع می توان اذعان داشت که دانه بندی تکنیکی بسیار کاربردی و خاص است که در آن کره های ریز یا دانه های فلز بر روی سطحی مانند جواهرات اعمال می شود. این روش می تواند جواهراتی بسیار زیبا و خاص را رقم بزند. همچنین باید اشاره داشت که امروزه این روش باستانی رویکردی مدرن را در پیش گرفته است و در بین جواهرسازان از محبوبیت بی شماری برخوردار می باشد. نکته بسیار مهمی که وجود دارد، این است که دانه بندی توسط گرانول ها صورت می گیرد.

 

همان گونه که اشاره کرده ایم، گرانول ها قطعات کوچکی از فلز هستند. این قطعات در اثر حرارت به یک توپ کروی تبدیل شده سپس به یک پایه فلزی متصل می شوند تا طرح های پیچیده ای را ایجاد کنند. به طور قطع قطعات دانه بندی شده را در مجلات و کتاب های هنری مشاهده کرده اید و اگر کارتان در رابطه با ساخت جواهرات است، با گرانول ها کار کرده اید. در واقع گرانول ها از زمان های قدیم در جواهرات و آثار هنری یافت می شدند.

 

گوارسه چیست

 

 

عیار چیست؟

 

عیار همان میزان خلوص طلا و یا نقره ای که در زیورآلات و ظروف از آن استفاده می شود. از جمله عیارهای رایج در کشور ایران به شرح زیر می باشد:

  • عیار استاندارد جهانی زیورآلات نقره ۹۲۵ عیار می باشد.
  • عیار استاندارد ظروف در ایران عمدتا ۸۴۰ عیار می باشد.
  • عیار استاندارد بعضی از انگشترهای دست ساز ۹۵۰ عیار می باشد.
  • عیار شمش یا ساچمه نقره که برای ذوب و ساخت نقره جات کاربرد دارد ۹۹۹ عیار می باشد.

 

اهمیت استفاده از گوارسه در جواهر سازی و ساخت زیور آلات:

 

همان گونه که تا کنون متوجه شده اید، استفاده از گوارسه یا نقره خام در ساخت طلا و جواهر به خصوص ست های نقره رایج است. می توان اذعان داشت که نقره به همراه طلا و فلزات گروه پلاتین، یکی از به اصطلاح فلزات گران بها است که البته بهترین فلز برای ساخت زیور الات ارزشمند به شمار می آیند. به دلیل ان که این فلزات بسیار شکل پذیر هستند و هم چنین از مقاومت نسبتا بالایی برخوردار می باشد. از جمله مهمترین نقاط مثبت فلز نقره می توان به موارد ذکر شده در زیر اشاره داشت:

  • رنگ سفید درخشان
  • چکش خواری
  • شکل پذیری و مقاومت در برابر اکسیداسیون
  • زیبایی بی نظیر
  • مقاومت بسیار بالا و ...

 

از دیرباز در ساخت سکه، زیورآلات و جواهرات استفاده ازفلز نقره به شکل ها و طرح های مختلف رایج بود. گوارسه از انجایی که نقره خام و شکل پذیر مشهور است، می تواند در صنعت نقره سازی  کاربرد بسیار فراوانی داشته باشد. به گونه ای که با استفاده از آن می توان جواهراتی بسیار زیبا و ارزشمند تولید کرد. ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که آیا با استفاده از دانه بندی می توان جواهرات نقره با کیفیتی را تولید کرد؟! برای پاسخ به این سوال باید اشاره شود که بله! دانه بندی نقره نیز یکی از روش های تزئینی در جواهرات به شمار می اید.  دانه بندی فرآیند ذوب کره های فلزی ریز نقره یا طلا، در یک الگوی تزئینی، به سطحی از همان فلز است. تکنیکی قدیمی که جلوه ای زیبا و ظریف ایجاد می کند.

 

نکته بسیار مهم و کاربردی که باید بدانید این است که گوارسه، دانه ‌بندی و گرانول ارتباط نزدیکی با یک دیگر دارند. این موضوع بدان معنا است که با استفاده از گوارسه (نقره خام- نقره شمش یا …) می توان از طریق دانه بندی و ساخت گرانول‌ های کوچک، بافت های ظریف و شگفت‌ انگیزی به طرح‌ جواهرات اضافه کرد.

 

استفاده از گوارسه در جواهر سازی و ساخت زیور آلات

 

دلیل استفاده از گوارسه یا نقره خام در جواهرات چه می باشد؟

 

همان گونه که در بخش های قبلی این مقاله اذعان داشته ایم، استفاده از گوارسه یا نقره خام در صنعت جواهر سازی بسیار رایج است. به دلیل آن که گوارسه مانند طلا نرم است و به راحتی آسیب می بیند. بنابراین، سازندگان جواهرات اغلب نقره را با فلزات سخت تر آلیاژ می کنند تا دوام آن را بهبود بخشند. با آلیاژهای نقره می توانند قطعات زیبا و مستحکم مناسب برای استفاده سایر افراد جامعه بسازند.

 

سخن پایانی:

 

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره گوارسه و نحوه کار با آن ها به وب سایت کافه سیلور مراجعه کنید و با کارشناسان در این خصوص مشورت نمایید. کافه سیلور در کنار شماست تا انتخابی مناسب داشته باشید.

Leave your comment
Only registered users can leave comments.